Transfernieuws

'Monaco bereikt akkoord: Liverpool ziet naast Mané nog een aanvaller vertrekken'

'Monaco bereikt akkoord: Liverpool ziet naast Mané nog een aanvaller vertrekken'

21-06-2022 22:48

Takumi Minamino gaat Liverpool verlaten voor een avontuur in Frankrijk. De 27-jarige Japanner kwam nooit helemaal uit de verf in Engeland en gaat nu voor zijn kans in de Ligue 1. Dat melden SkySports en Fabrizio Romano

Monaco en Liverpool hebben een akkoord bereikt over een transfersom van achttienmiljoen euro. Die transfersom bestaat uit 15 miljoen euro vast, plus drie miljoen euro aan bonussen. In 2020 legde The Reds een bedrag van 8.5 miljoen euro neer bij RB Salzburg om de Japanner los te weken.

Het huwelijk tussen Liverpool en de aanvaller is nooit geworden hoe men het aanvankelijk voor zich zag. Minamino kwam tot achttien doelpunten in 55 wedstrijden, waarin hij vaak als invaller in het veld kwam. Tijdens zijn periode op Anfield werd de Japanner nog verhuurd aan Southampton. Minamino mag Myron Boadu aan doelpunten gaan helpen bij de Monegasken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!