Nieuws

Magallán wil zich revancheren in Amsterdam na mislukt seizoen: 'Ik wil blijven'

Magallán wil zich revancheren in Amsterdam na mislukt seizoen: 'Ik wil blijven'

17-06-2022 14:03
2

Lisandro Magallán is binnenkort weer terug bij Ajax na zijn huurperiode bij RSC Anderlecht. De Belgische club heeft zijn koopoptie in het contract niet gelicht, waardoor de Argentijn het komende seizoen weer in Amsterdam te vinden is. 

Magallán werd voor negen miljoen euro bij het Argentijnse Boca Juniors opgehaald in 2019. De verdediger kon niet overtuigen in de hoofdstad en werd aan Alavés verhuurd. Vervolgens kwam de Argentijn terecht bij Crotone en Anderlecht. Of Magallán überhaupt in de plannen van Ajax zal voorkomen, is nog onbekend.

De Argentijn ligt tot 2023 vast in Amsterdam en wil hoe dan ook dat contract uitdienen. "Ik wil nog minimaal een jaar in Europa blijven en het contract met Ajax uitdienen", laat hij weten aan het Argentijnse TN. "Ik weet niet of ik bij de club blijf of dat ze me willen verkopen, maar het idee is om daar te blijven." Magallán speelde slechts twee wedstrijden in de Eredivisie. Bij Anderlecht werd de verdediger meer ingezet en kwam hij tot 24 wedstrijden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!