Transfernieuws

'Liverpool bepaalt vraagprijs op 17 miljoen euro: drie clubs geïnteresseerd'

'Liverpool bepaalt vraagprijs op 17 miljoen euro: drie clubs geïnteresseerd'

14-06-2022 10:40
1

Takumi Minamino is op weg naar de uitgang bij Liverpool. De 27-jarige Japanse aanvaller wil ondanks een tot medio 2024 doorlopend contract vertrekken bij The Reds. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano staat hij in de belangstelling van drie clubs.

De gesprekken bevinden zich volgens de Italiaanse journalist in een 'ontdekkende' fase. Er wordt gekeken naar een definitieve transfer. Minamino maakt op korte termijn zijn beslissing, weet Romano. Liverpool heeft het prijskaartje om de nek van de buitenspeler bepaald op een bedrag van zeventien miljoen euro.

Begin januari 2020 werd de international overgenomen van RB Salzburg, maar hij wist zich in 2,5 jaar tijd niet in de basis bij Jürgen Klopp te spelen. Ondanks een geslaagde uitleenbeurt aan Southampton in 2021 was de rol van Minamino in het voorbije jaar wederom beperkt. In totaal kwam hij tot 24 optredens, waarin hij maar liefst tien keer wist te scoren. De duels verdeelde hij over 1.008 minuten, wat neer komt op een gemiddelde van 42 minuten per wedstrijd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!