Transfernieuws

Monaco handelt na Núñez-nieuws en wil Minamino (Liverpool) naar Frankrijk halen

Monaco handelt na Núñez-nieuws en wil Minamino (Liverpool) naar Frankrijk halen

11-06-2022 19:14
2

AS Monaco is geïnteresseerd in de diensten van Takumi Minamino. De Japanese vleugelaanvaller ligt tot 2024 vast bij Liverpool FC, maar kan met de naderende komst van Darwin Núñez op minder speelminuten rekenen. Monaco hoopt daar een voordeel uit te putten. 

Dat meldt Foot Mercato. Monaco heeft zojuist de transfer van Aurélien Tchouaméni achter de rug en zal op financieel gebied geen problemen hebben om de Japanner naar Frankrijk te halen. Minamino moet tussen de vijftien en twintig miljoen euro kosten. Minamino kwam in 2020 over van RB Salzburg, nadat hij grote indruk maakte in een duel tegen The Reds.

De Japanner scoorde het afgelopen seizoen tien keer in 24 wedstrijden en gaf een assist. Momenteel is de concurrentiestrijd al hevig met namen als Sadio Mané, Mohamed Salah en Luis Díaz, maar met de komst van Núñez zal dit alleen maar zwaarder zijn. Enkele Britse bronnen schrijven dat de zaakwaarnemer van Minamino, Yusuke Akiyama, al op zoek is naar een nieuwe club voor zijn cliënt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!