Nieuws

'Mkhitaryan wordt ploeggenoot van De Vrij en Dumfries en gaat miljoenen verdienen'

'Mkhitaryan wordt ploeggenoot van De Vrij en Dumfries en gaat miljoenen verdienen'

03-06-2022 19:51 Laatste update: 20:08

Henrikh Mkhitaryan vertrekt definitief uit Rome en gaat een avontuur aan bij Internazionale. De Armeniër speelde zijn laatste wedstrijd voor AS Roma tegen Feyenoord in de finale van de Conference League, weet La Gazzetta dello Sport te melden.

Na het winnen van de finale sijpelde enkele geruchten al door over een eventueel vertrek van Mkhitaryan en nu heeft de Armeniër zijn besluit definitief genomen, schrijft de krant. De 33-jarige middenvelder stapt transfervrij over naar Internazionale en gaat de komende twee seizoen vijf miljoen euro per jaar verdienen. Roma bood hem een contractverlenging aan met een salaris van ruim vier miljoen euro per jaar, maar de middenvelder heeft daarvoor bedankt. 

De Armeniër kwam werd in 2019 al van Arsenal gehuurd en maakte in 2020 definitief de transfervrije overstap naar de ploeg van José Mourinho. In 117 wedstrijden wist Mkhitaryan 29 keer te scoren en 28 assists te leveren. De 95-voudig international van Armenië speelde eerder al bij Manchester United en Borussia Dortmund. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!