Nieuws

Transfergeweld in Manchester nog niet voorbij: 'We gaan nog spelers aantrekken'

Transfergeweld in Manchester nog niet voorbij: 'We gaan nog spelers aantrekken'

30-05-2022 21:29

Manchester City is na het aantrekken van Erling Haaland en Julian Álvarez nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De Engelse kampioen is van plan om nog meer spelers aan te trekken, blikt voorzitter Khaldoon Al Mubarak vooruit.

Haaland kwam over van Borussia Dortmund, terwijl Álvarez de overzeese overstap gaat maken van River Plate naar de Engelsen. De Argentijn werd al in januari vastgelegd, maar mocht nog een half jaar bij de Argentijnse club blijven. Naar verwachting sluit de ‘nieuwe Aguero’ wel aan in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aanval lijkt dus goed bezet, maar eigenaar Al Mubarak sluit niets uit. "Ik kan bevestigen dat we deze zomer nog meer spelers gaan aantrekken”, klinkt het in een interview op de clubwebsite.

Wie de overstap naar City kunnen gaan maken, is nog een geheim. "We willen het team versterken op de posities waar versterking nodig is. We willen verbeteren en versterken. Met Álvarez en Haaland hebben we al twee mooie aanvullingen aan de selectie. Ik verwacht dat daar nog een paar bij komen."

Wie veelvuldig in verband wordt gebracht met een overstap naar The Citizens, is Marc Cucurella. De Spaanse linksback maakt een bevlogen seizoen door bij Brighton & Hove Albion, en zou zo’n veertig miljoen euro moeten kosten. In Nederland kennen we Cucurella ook nog van zijn tijd bij Getafe, dat Ajax uitschakelde in de Europa League met hem in de gelederen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!