Samenvatting Premier League: Liverpool herovert de koppositie tegen Burnley

10 februari - 20:09

Liverpool heeft zaterdagmiddag de koppositie in de Premier League heroverd met een overwinning op Burnley. Op Anfield werd het 3-1 voor de thuisploeg door doelpunten van Diogo Jota, Luis Diaz en Darwin Nunez.

Na ongeveer een half uur spelen kwam Liverpool op voorsprong. Uit een corner van Trent Alexander-Arnold wist Jota de 1-0 binnen te knikken. Vlak voor rust kwamen de bezoekers langszij. Net als de 1-0 kwam deze goal uit een corner, die door Dara O'Shea werd binnengekopt. In de tweede helft namen The Reds afstand. Kort na rust zette Diaz de thuisploeg weer op voorsprong met een kopbal van dichtbij. Zo'n tien minuten voor tijd bepaalde Nunez de eindstand op 3-1. Met de zege neemt Liverpool de koppositie weer over van Manchester City, dat eerder op de dag Everton opzij zette.