Nieuws

'Mij wordt verteld dat Zlatan geen enkele intentie heeft om te stoppen'

'Mij wordt verteld dat Zlatan geen enkele intentie heeft om te stoppen'

27-05-2022 08:26 Laatste update: 23:34
1

Geruststellend nieuws uit Italië. AC Milan-directeur Paolo Maldini stelt dat Zlatan Ibrahimovic geen intentie heeft om na dit seizoen te stoppen met voetballen. De inmiddels 40-jarige Zweed is geopereerd aan de knie en moet acht maanden herstellen. 

De excentrieke Zweed maakte donderdag nog bekend het afgelopen halfjaar zonder voorste kruisband in de linkerknie te hebben gevoetbald. Vanwege de leeftijd van Ibrahimovic en de lange revalidatie die hem na de operatie te wachten staat, is het aannemelijk dat de spits zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld. 

Volgens Maldini is daar echter niets van waar. "Mij is verteld dat Zlatan geen enkele intentie heeft om na deze zomer te stoppen met spelen", vertelt de oud-verdediger in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport. "Het zal geen enkel probleem zijn tussen de twee partijen om een overeenkomst te vinden", vertelt Maldini aan de roze sportkrant. 

Ibrahimovic kwam dit seizoen 23 keer in actie in de Serie A en zette acht treffers op zijn naam. Daarnaast gaf de Zweed drie assists. Eerder gaf Ibrahimovic aan niet te stoppen met voetballen tot AC Milan landskampioen werd. Dat lukte de club op 22 mei door op bezoek bij Sassuolo met 0-3 te winnen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!