Nieuws

'PSG wil verder met Simons en zit dicht tegen contractverlenging aan'

'PSG wil verder met Simons en zit dicht tegen contractverlenging aan'

25-05-2022 18:06
1

Paris Saint Germain wil graag verder met Xavi Simons. De Nederlander zit dicht tegen de basis van het eerste elftal aan, maar heeft inmiddels de belofte van de club gekregen meer speeltijd te krijgen. Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat de twee partijen dicht tegen een overeenkomst aanzitten. 

Simons is nog altijd pas negentien jaar oud, maar moest het dit seizoen veelal met invalbeurten doen. De Nederlander loopt dit jaar uit zijn contract en PSG lijkt de middenvelder niet kwijt te willen raken. De Parijse club heeft een contract samengesteld waarin de Nederlander ook meer speeltijd krijgt en Simons heeft daar zelf wel oren naar. 

Romano stelt dat PSG toekomst ziet in Simons en al maandenlang bezig is met het voorbereiden van een goed voorstel. Simons werd in 2019 overgenomen van de jeugdopleiding van FC Barcelona en maakte in 2021 zijn debuut bij het eerste elftal van de Parijzenaren. De Nederlander kwam tot nu toe tot elf optredens in alle competities. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!