Nieuws

Tegenvaller voor Feyenoord: Italiaanse media melden meespelen van ervaren finalist

Tegenvaller voor Feyenoord: Italiaanse media melden meespelen van ervaren finalist

25-05-2022 09:55

AS Roma heeft te maken gekregen met een flinke opsteker. Henkrih Mkhitaryan is weer fit genoeg om in actie te komen in de Conference League finale tegen Feyenoord.

Met de terugkeer van de 33-jarige Armeen zal José Mourinho in zijn handjes wrijven. De aanvallend ingestelde middenvelder is met zijn aanwezigheid alleen al een belangrijke speler voor de Italianen. In de halve finale van de Conference League tegen Leicester City raakte hij nog geblesseerd aan de hamstring. Of Mkhitaryan gelijk zijn opwachting maakt in de basiself, is nog geen zekerheid.

La Gazzetta dello Sport denkt dat Mhitaryan aan de aftrap zal verschijnen, maar ziet Corriere dello Sport en andere mening hebben. Het laatstgenoemde Italiaanse medium denkt dat Sérgio Oliveira gewoon speelt. Verder zijn er nog vraagtekens over het meespelen van de flamboyante middenvelder Nicolò Zaniolo.

Het is niet de eerste keer dat Mourinho en Mkhitaryan samen een Europese finale spelen. In 2017 werd et Manchester United gespeeld in de Europa League finale tegen Ajax, waarin de Armeniër zelfs de 2-0 maakte.

Vermoedelijke opstelling Roma volgens Italiaanse media: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibáñez; Karsdorp, Cristante, Sérgio Oliveira, Zalewski; Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham.