Nieuws

'Geen geheim dat ik langer bij Heerenveen had willen blijven, zij zien dat anders'

'Geen geheim dat ik langer bij Heerenveen had willen blijven, zij zien dat anders'

22-05-2022 16:51 Laatste update: 17:02

Erwin Mulder heeft na AZ-sc Heerenveen naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste duel voor de Friezen achter rug. De doelman erkent dat hij graag had willen blijven, maar zijn aflopende contract zal niet worden verlengd bij de nummer acht van de Eredivisie.

"Dat is de voetballerij", aldus Mulder voor de camera bij ESPN. De doelman speelde zondag zijn allerlaatste duel voor Heerenveen in de halve finale van de play-offs uit bij AZ. "Nu gaan we afwachten of er voor mij weer wat moois voorbijkomt. Ik heb er alle vertrouwen in."

De keeper geeft toe dat hij graag in Friesland had willen blijven. "Daar heb ik geen geheim van gemaakt, maar de club ziet het anders. Dan moet ik verder kijken. Ik heb er alle vertrouwen in dat er weer een mooie club komt voor Erwin Mulder."

Mulder keepte eerder bij Feyenoord, Excelsior en Swansea City. Andries Noppert wordt de vervanger van Mulder bij Heerenveen. De doelman komt transfervrij over van Go Ahead Eagles.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!