Nieuws

'Pogba wijst 'vleiend' aanbod van City af en is akkoord met andere club'

'Pogba wijst 'vleiend' aanbod van City af en is akkoord met andere club'

09-05-2022 10:46

Paul Pogba vertrekt aankomende zomer niet naar Manchester City. De Fransman loopt over anderhalve maand uit zijn contract bij aartsrivaal Manchester United, maar ziet een overgang naar de stadsgenoot niet zitten.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. Vrijdag kwam het gerucht naar buiten dat The Citizens een poging gingen ondernemen om Pogba op transfervrije basis naar het Etihad Stadium te halen. Met het naderende vertrek van routinier Fernandinho (37) leek de international van Frankrijk de droomkandidaat om hem op te volgen.

Manager Pep Guardiola gaf in een eerder stadium al aan een vervanger voor de vertrekkende Brazilliaan aan te willen trekken. The Athletic onthult dat Pogba 'nee' heeft verkocht aan Manchester City en al akkoord is met een andere club. Toch wees de middenvelder de huidig koploper van de Premier League niet zomaar af, meldt het medium. Er zou sprake zijn geweest van een 'vleiend aanbod'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!