Nieuws

Moeder van Mbappé reageert op geruchten over mogelijke contractverlenging bij PSG

Moeder van Mbappé reageert op geruchten over mogelijke contractverlenging bij PSG

05-05-2022 21:31

De moeder van Kylian Mbappé heeft gereageerd op het nieuws dat haar zoon een akkoord met Paris-Saint-Germain heeft bereikt. Le Parisien schreef dat er een contractverlenging op komst was, maar dit wordt dus ontkracht.

Mbappé loopt deze zomer uit zijn contract en leek lange tijd op weg naar Real Madrid. Le Parisien wist echter te melden dat PSG hem alsnog langer binnenboord weet te houden door een geweldige aanbieding neer te leggen. De Fransman zou vijftig miljoen euro per jaar verdienen en daarnaast ook een bonus van honderd miljoen euro ontvangen.

Vanuit het kamp van de sterspeler is er verbaasd gereageerd op de geruchten van een mogelijke verlenging. Transferspecialist Fabrizio Romano heeft de moeder van Mbappé gesproken over de verhalen. "Er is geen overeenkomst met Paris Saint-Germain of welke club dan ook. De discussies over de toekomst van Kylian verlopen in alle stilte, zodat hij uiteindelijk de beste keuze kan maken, met respect voor alle partijen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!