Nieuws

Update: Johan Derksen ontkent betrokkenheid bij nieuwe gesprekken Vandaag Inside

Update: Johan Derksen ontkent betrokkenheid bij nieuwe gesprekken Vandaag Inside

03-05-2022 21:42 Laatste update: 21:43

Vandaag Inside keert mogelijk alweer terug op televisie. Er wordt achter de schermen gekeken of het programma een doorstart kan maken.

Het programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen stopte vorige week abrupt nadat laatstgenoemde in opspraak kwam na het veelbesproken kaarsincident. Derksen kreeg veel kritiek en wilde niet meer door met de talkshow. Van der Gijp en Genee besloten daarom ook te stoppen, maar het Algemeen Dagblad meldt dat er in Hilversum hard gewerkt wordt aan een comeback.

Het vaste trio is al sinds 2008 op de buis en kent een grote achterban. Onder de naam Voetbal Inside boekten de mannen grote successen met als hoogtepunt de gewonnen Gouden Televizier-Ring in 2011. In 2018 maakte het drietal de overstap naar Talpa en veranderde de naam naar 'Veronica Inside'. Sinds januari waren Genee, Van der Gijp en Derksen dagelijks op de TV met de dagelijke talkshow Vandaag Inside.

Update: In gesprek met het ANP benadrukt Derksen dat hij niet mee zal doen bij een eventuele doorstart van Vandaag Inside. "Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij", zegt hij. "Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij", laat Derksen resoluut weten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!