Nieuws

'Bayern doet Gnabry gigantisch bod, aanvaller twijfelt en wil nog niet tekenen'

'Bayern doet Gnabry gigantisch bod, aanvaller twijfelt en wil nog niet tekenen'

29-04-2022 22:59 Laatste update: 23:04

Het is nog maar de vraag of Serge Gnabry en Bayern München langer met elkaar doorgaan. De Duitse grootmacht heeft volgens BILD een gigantisch bod gedaan, maar de aanvaller heeft nog altijd niet getekend.

BILD meldt dat Gnabry momenteel zo’n acht miljoen euro per jaar verdiend in München. Het nieuwe bod wat Bayern op tafel heeft gelegd, zou betekenen dat Gnabry tussen de zeventien en negentien miljoen euro per jaar gaat verdienen. De aanvaller heeft ondanks het hoge bod nog altijd zijn twijfels over een mogelijke verlenging.

Gnabry vindt het salaris geen issue, maar vindt dat hij niet dezelfde status heeft als bijvoorbeeld Joshua Kimmich, Leon Goretzka en Kingsley Coman, stelt BILD. Gnabry is inmiddels 26 jaar en is al vijf jaar actief in de hoofdmacht van Bayern. De Duitser beschikt na dit seizoen nog over een eenjarig contract en kan er dus voor kiezen om die uit te dienen en daarna transfervrij te verkassen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!