Nieuws

'PSV kijkt in Zwitserland voor opvolger Zahavi, Anderlecht ook geïnteresseerd'

'PSV kijkt in Zwitserland voor opvolger Zahavi, Anderlecht ook geïnteresseerd'

28-04-2022 16:34 Laatste update: 16:37

PSV heeft de achttienjarige Wilfried Gnonto op de radar. De aanvaller van FC Zürich wordt in Eindhoven gezien als een goede vervanger van Eran Zahavi en Carlos Vinícius, weten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International te melden. 

De achttienjarige sensatie heeft een contract van nog één jaar bij FC Zürich. PSV is niet de enige geïnteresseerde club. Ook Anderlecht heeft de interesse inmiddels kenbaar gemaakt. Er zou een prijskaartje van vijf miljoen euro aan Gnonto hangen, die tevens Italiaans jeugdinternational is. Gnonto doorliep zijn jeugdopleiding bij Internazionale en is sinds 2020 actief in Zwitserland. 

PSV moet snel op zoek naar een spits voor het nieuwe seizoen, aangezien Zahavi en Vinícius naar alle verwachting vertrekken uit Eindhoven. Fodé Fofana wordt nog niet gezien als de ideale opvolger voor de positie, waardoor Eindhoven naarstig op zoek is naar vervanging. 

Naar verluidt is PSV op zoek naar twee aanvallers om de leegte op te vullen, in de vorm van een jong talent en een ervaren rot. Voor de tweede positie wordt onder meer Luuk de Jong genoemd. De kopsterke spits beleeft een wisselvallig seizoen bij FC Barcelona, dat hem dit seizoen van Sevilla FC huurt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!