Breaking news

Ten Hag passeert Onana voor bekerfinale, Stekelenburg keert terug onder de lat

Ten Hag passeert Onana voor bekerfinale, Stekelenburg keert terug onder de lat

14-04-2022 19:18 Laatste update: 19:31

Andre Onana zal in de bekerfinale niet onder de lat staan bij Ajax. Erik ten Hag is van plan om Maarten Stekelenburg op te stellen in het duel met PSV, meldt De Telegraaf.

Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter raakte eerder dit seizoen alle drie geblesseerd en dus kon Andre Onana na zijn dopingschorsing onverwacht minuten maken bij Ajax. De Kameroener maakte in de wedstrijden na zijn lange afwezigheid een zwakke indruk, maar Ten Hag dacht niet aan een keeperswissel.

De oefenmeester lijkt nu te zijn veranderd van gedachten en Onana alsnog te passeren voor de bekerfinale. De doelman blunderde afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam en maakte geen goede beurt bij de Amsterdamse aanhang door na afloop geen ereronde te maken. Ook vertelde hij na afloop dat de mening van de fans hem niet interesseert: "I don’t give a shit!", zei Onana voor de camera van ESPN.

Zondag wacht de finale tegen PSV en naar alle waarschijnlijkheid maakt Stekelenburg zijn rentree onder de lat. De routinier lag maandenlang uit de roulatie met een liesblessure en keepte op 29 augustus zijn laatste officiële wedstrijd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!