Nieuws

'Manchester City lijkt komst Haaland te kunnen vergeten ondanks gigantisch aanbod'

'Manchester City lijkt komst Haaland te kunnen vergeten ondanks gigantisch aanbod'

07-04-2022 13:10

Volgens AS ligt de toekomst van Erling Haaland niet in Engeland. De Borussia Dortmund-spits zou Manchester City een nee verkocht hebben tegen een duizelingwekkend jaarsalaris.

De Spaanse krant weet dat The Citizens bereid waren om het Noorse wonderkind een honorarium ter waarde van dertig miljoen euro op jaarbasis voor te schotelen. Naar verluidt is Haaland niet geïnteresseerd in een contract bij de Premier League-club, omdat hij zichzelf liever in La Liga ziet voetballen.

Zowel FC Barcelona en Real Madrid worden al geruime tijd gelinkt aan de doelpuntenmachine. Karim Benzema wordt een dagje ouder bij De Koninklijke, maar bewijst dit seizoen andermaal nog lang niet versleten te zijn. In de Champions League-wedstrijd met Chelsea (1-3 zege) was de Fransman woensdag nog goed voor een hattrick.

Na de pijnlijke nederlaag tegen RB Leipzig (1-4), gaat het vizier voor Borussia Dortmund op de wedstrijd tegen VfB Stuttgart. BVB staat ondanks de nederlaag stevig op de tweede plaats in de Bundesliga. De achterstand van negen punten op Bayern München lijkt met nog maar zes duels te spelen onoverbrugbaar. Daarnaast wist Haaland al ruim drie duels op rij niet te scoren: een ongekende doelpuntendroogte voor de scherpschutter.