Nieuws

Nilis enthousiast over aanstelling Van Nistelrooy: 'Heb meteen een appje gestuurd'

Nilis enthousiast over aanstelling Van Nistelrooy: 'Heb meteen een appje gestuurd'

07-04-2022 09:21 Laatste update: 09:23

Luc Nilis is blij met de aanstelling van Ruud van Nistelrooy. PSV maakte eind maart bekend dat de oud-spits het stokje van Roger Schmidt gaat overnemen na het huidige seizoen. 

Nilis werd vorige maand aangesteld als spitsentrainer van RKC Genk en is daarnaast hoofdtrainer van Belisia SV. De oud-PSV'er is blij dat er voor Van Nistelrooy is gekozen in Eindhoven. "Ik heb hem meteen een appje gestuurd met een felicitatie", zegt het clubicoon in gesprek met het Eindhovens Dagblad

"Ik vind het echt mooi dat hij het is geworden en dat de leiding van PSV in hem gelooft", vervolgt Nilis. "Ruud heeft straks voldoende ervaren mensen om hem heen. Hij is een betrouwbaar en gedreven mens en ik kwam ook na mijn carrière altijd goed met hem overeen".

Het is de vraag op welk sportief vlak PSV zich bevindt wanneer Van Nistelrooy aan het roer komt te staan. De Eindhovenaren staan in de kwartfinale van de Conference League tegenover Leicester City en spelen op 17 april de finale van de KNVB beker tegen Ajax. De achterstand op de Amsterdammers bedraagt vijf punten in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!