Nieuws

'PSV is klaar met vormcrisis Drommel en wil komende zomer concurrentie aantrekken'

'PSV is klaar met vormcrisis Drommel en wil komende zomer concurrentie aantrekken'

04-04-2022 18:16

PSV wil komende zomer op zoek naar keepersversterkingen. Zowel Joël Drommel als Yvon Mvogo kennen geen sterke periode in Eindhoven en de club wil een directe concurrent van Drommel aantrekken. 

Daarnaast wil PSV nog een derde, meer ervaren doelman toevoegen aan de selectie, weet het Eindhovens Dagblad te melden. PSV had jarenlang met Jeroen Zoet een vaste en betrouwbare nummer één onder de lat, maar een vormdip van Zoet luidde in 2020 zijn vertrek in. Sinds het vertrek van Zoet heeft PSV moeite gehad om een stabiele doelman te vinden.

'De club gaat komend seizoen naar verwachting minimaal twee nieuwe keepers aantrekken, waarmee meer concurrentie en rust in de keepersvloot moet komen", schrijft de krant. "Dat wordt een serieuze concurrent voor de huidige eerste goalie Drommel en waarschijnlijk ook een iets oudere derde keeper."

FC Twente en PSV kwamen zaterdag niet verder dan een gelijkspel (3-3) en Drommel zag er bij vrijwel alle tegentreffers van PSV niet goed uit. Aan de kant van Twente was Lars Unnerstall, die ook voor PSV uitkwam, ook niet in zijn beste vorm.