Nieuws

Oranje-keeper Flekken excuseert zich na fouten tegen Bayern: 'Niet mijn beste dag'

Oranje-keeper Flekken excuseert zich na fouten tegen Bayern: 'Niet mijn beste dag'

03-04-2022 11:08

Kersvers Oranje-international Mark Flekken beleefde zaterdag niet zijn beste optreden met SC Freiburg tegen Bayern München (1-4 verlies). De doelman ging twee keer in de fout en maakt nu via social media zijn excuses.

Nadat Freiburg in de 63ste minuut knap langszij was gekomen tegen Bayern München leek er ineens een mooi resultaat voor de huidige nummer vijf van de Bundesliga in het verschiet te liggen. Mede door twee fouten van Flekken liep de ploeg van Julian Nagelsmann uiteindelijk uit tot 1-4. 'Sorry mannen, vandaag was niet mijn beste dag', schrijft de Nederlandse doelman na zijn matige optreden op Instagram.

Freiburg-trainer Christian Streich ging niet specifiek in op de fouten van Flekken en keek meer naar het collectief. "We besloten dat we de gaten in ons strafschopgebied wilde dichten en hebben het lange tijd goed gedaan", citeert VoetbalPrimeur hem. “Vooral de eerste helft ging goed. Helaas waren we niet zo precies in de eindsituaties. Na rust toonde Bayern al hun kwaliteit. Het beslissende moment was ongetwijfeld de 1-2. Het resultaat is niet goed, maar desondanks ben ik tevreden."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mark Flekken (@markflekken)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!