Nieuws

BILD: Real Madrid polst Gnabry, Antony in beeld als mogelijke vervanger

BILD: Real Madrid polst Gnabry, Antony in beeld als mogelijke vervanger

30-03-2022 13:21 Laatste update: 13:22

Of Serge Gnabry volgend jaar bij Bayern München speelt, is nog maar de vraag. De belangenbehartigers van de Duitse aanvaller zijn in gesprek met Real Madrid, meldt BILD. Der Rekordmeister zou naar verluidt al een opvolger op het oog hebben. Antony zou bij een vertrek van Gnabry de overstap naar de Allianz Arena kunnen maken.

De Duitse krant weet dat oud-ploeggenoot David Alaba achter de mogelijke overstap van Gnabry zit. De Oostenrijker, die afgelopen zomer voor een transfer naar de Spaanse grootmacht koos, zou de buitenspeler warm proberen te maken om hetzelfde pad te bewandelen. Het contract van de 26-jarige Gnabry loopt bovendien nog maar tot medio 2023 en een nieuwe verbintenis lijkt er op dit moment niet snel te komen.

Gnabry is niet tevreden over de rol die hem is toebedeeld in de ploeg van trainer Julian Nagelsmann. De koploper van de Bundesliga speelt in een systeem met twee wingbacks, waar de normaal gesproken rechtsbuiten spelende Gnabry er één van is. Toch zou Gnabry wel openstaan voor een langer verblijf in München, met de kanttekening dat Bayern hem niet transfervrij van de hand wil doen. De Koninklijke houdt de situatie dan ook nauwlettend in de gaten.

Bayern houdt zijn opties open en heeft een shortlist opgesteld van potentiële spelers die een vertrek van Gnabry op zouden kunnen vullen. Op deze shortlist zijn onder meer de namen van Antony en Christopher Nkunku terug te vinden. Het prijskaartje van de twee zou alleen een sta in de weg kunnen zijn.

Antony

Bayern zou niet de enige topclub zijn waarbij de naam van Antony rondzingt. Tuttosport meldt dat ook Juventus zijn oog heeft laten vallen op de 22-jarige Braziliaan. De Oude Dame houdt rekening met serieuze concurrentie en vermoedt dat Ajax zo'n zestig tot zeventig miljoen euro voor de rechtsbuiten wil vangen. Volgens Le 10 Sport zou ook Paris Saint-Germain gecharmeerd zijn van Antony.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!