Nieuws

'Bayern gecharmeerd van Dumfries, Nagelsmann heeft al gebeld'

'Bayern gecharmeerd van Dumfries, Nagelsmann heeft al gebeld'

26-03-2022 19:19 Laatste update: 19:21

Bayern München heeft geïnformeerd naar Denzel Dumfries. Trainer Julian Nagelsmann is gecharmeerd van de oud-PSV'er die tegenwoordig voor Internazionale uitkomt en wil graag in gesprek met de verdediger.

Dat weet La Gazetta dello Sport te melden. Der Rekordmeister is geïnteresseerd in Noussair Mazraoui, maar houdt de deur ook open voor de international van Inter. Het contract van Dumfries loopt tot 2025 door bij de Nerazzurri en maakt inmiddels een sterke indruk in Milaan. Inter staat momenteel derde in de Serie A en kijkt tegen een achterstand van zes punten aan op koploper AC Milan, maar hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. 

Dumfries arriveerde in 2021 in Italië en had enkele maanden nodig om goed uit de verf te komen in de Serie A. Inmiddels presteert de Nederlander naar behoren: Dumfries kwam dit seizoen 25 keer in actie voor Inter en wist daarin vier keer te scoren en vier assists te leveren. 'Het ontging Bayern en trainer Nagelsmann niet en ze zijn klaar om het te proberen', besluit de krant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!