Nieuws

Atléti-president zwijgt over Dybala: 'Periode tussen nu en augustus is nog lang'

Atléti-president zwijgt over Dybala: 'Periode tussen nu en augustus is nog lang'

22-03-2022 21:26 Laatste update: 21:27

Atlético Madrid-president Enrique Cerezo heeft gereageerd op de geruchten dat Juventus-ster Paulo Dybala volgend seizoen bij de Colchoneros te bewonderen is. De president noemt Dybala een 'geweldige speler', maar wil niet kwijt of er gesprekken zijn tussen club en speler. 

Paulo Dybala was lange tijd één van de waterdragers bij De Oude Dame, maar is op een zijspoor beland in Italië. Juventus kwam er niet uit met de aanvaller en heeft de zegen gegeven om volgend jaar transfervrij te vertrekken. "Hij is een geweldige speler, maar hij zit momenteel bij Juventus", zei Cerezo tegenover EFE

"We zullen het zien. De periode tussen nu en augustus duurt nog erg lang", knipoogde Cerezo. Atlético Madrid staat vierde in de Primera División en staat op punten gelijk met nummer drie FC Barcelona. "We gaan proberen onze doelen te bereiken, we gaan proberen om bij de eerste te eindigen. Daar vechten we voor. Daarnaast hebben we nog alle kans om in de halve finale van de Champions League te komen", sloot Cerezo af. 

Dybala staat sinds 2015 onder contract bij Juventus en kwam over van US Palermo. De pas 28-jarige Argentijn is vanaf komende zomer transfervrij op te halen en de clubs staan voor hem in de rij. Express wist eerder te melden dat zowel Manchester United als Tottenham Hotspur geïnteresseerd zijn in de diensten van Dybala. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!