Nieuws

'Spanning in de selectie van PSG stijgt, twee kampen lijnrecht tegenover elkaar'

'Spanning in de selectie van PSG stijgt, twee kampen lijnrecht tegenover elkaar'

22-03-2022 11:39 Laatste update: 12:58

Het is momenteel allerminst gezellig in de kleedkamer van Paris Saint-Germain. Franse media weten dat er momenteel twee kampen binnen de selectie zijn die nog nauwelijks met elkaar spreken.

Het fiasco in de Champions League tegen Real Madrid was de druppel die de emmer deed overlopen, weet RMC Sport. De spanningen die na de wedstrijd al merkbaar waren, heeft de selectie in twee kampen verdeeld. Het ene kamp wordt vertegenwoordigd door de Spaanssprekende sprekers, waar de Fransen de andere groep zijn.

Afgelopen weekend liet niemand van het sterren-ensemble, dat wederom averij opliep tegen AS Monaco (3-0), van zich horen. Door deze actie zou duidelijk zijn geworden dat PSG 'een gebrek aan karakter en dynamiek heeft'.

De Franse krant meldt daarnaast dat één van de kampen het de clubleiding kwalijk neemt dat het zich coulant opstelt tegenover het andere kamp. Laatste genoemde groep zou meer moeten doen om het shirt van de Fransen te mogen dragen. Hoe PSG-trainer Mauricio Pochettino met de situatie omgaat, is onbekend.

PSG gaat nog een aantal spannende weken tegemoet. Nadat de Parijzenaren al uit de Coupe de France en de Champions League werden geschoten, moet het zich herpakken om de kampioensschaal omhoog te kunnen tillen. Ondanks de voorsprong van twaalf punten op nummer twee Olympique Marseille, verloor het drie van de laatste vijf competitiewedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!