Nieuws

Ex-Ajacied Wöber baalt: 'Het slechtste gevoel voor een voetballer'

Ex-Ajacied Wöber baalt: 'Het slechtste gevoel voor een voetballer'

09-03-2022 09:59 Laatste update: 10:00

Maximilian Wöber was woensdagavond de schlemiel na afloop van het duel met Bayern München. De ex-Ajacied neemt zijn verantwoordelijkheid en laat weten flink te balen van zijn optreden.

"Na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd dachten we natuurlijk nog dat we een kans hadden", vertelt Wöber tegenover de camera van Sky Austria. "We wilden weer een goede prestatie neerzetten en Bayern irriteren, maar dat ging vanaf de eerste minuut mis."

De verdediger van Red Bull Salzburg veroorzaakte twee strafschoppen in het duel met Der Rekordmeister. Daarnaast profiteerde Robert Lewandowski dankbaar van een misverstand tussen de ex-Ajacied en zijn doelman Philipp Köhn. 

Wöber voelt zich verantwoordelijk voor de 7-1 nederlaag tegen de Duitsers. "Eerst geven we twee penalty's weg, zo begint het allemaal. Vervolgens viel het met de minuut meer uit elkaar. Je weet dat ze bij Bayern geen versnelling terugschakelen, ze willen op het maximale eruit halen. Het slechtste gevoel voor een voetballer is als je in de tweede helft de rust moet bewaren. Het gaat wel een paar dagen duren om dit te verteren", besluit de 24-jarige verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!