Nieuws

Van de Beek blij met keuze voor Everton: Dit geeft me veel nieuwe energie''

Van de Beek blij met keuze voor Everton: "Dit geeft me veel nieuwe energie''

18-02-2022 14:59

Donny van de Beek lijkt na zijn huurtransfer naar Everton het plezier weer hervonden te hebben. De middenvelder kwam maar weinig aan spelen toe bij Manchester United, maar lijkt op Goodison Park een belangrijke speler te worden.

Everton staat op een teleurstellende zestiende plaats, maar boekte afgelopen weekend een belangrijke zege op Leeds United. The Toffees wonnen met Van de Beek in de basis, met 3-0 van de concurrent. De oud-Ajacied maakte een ijzersterke indruk bij zijn basisdebuut en is blij met zijn keuze voor Everton, vertelt hij aan Sky Sports. "Een nieuwe omgeving, nieuwe teamgenoten een nieuwe coach (Frank Lampard, red.): het is een nieuwe start. Dit geeft me veel nieuwe energie."

"Als je naar de stand kijkt: Everton wil omhoog en dat wil ik als speler ook. Ik wil weer gaan, laten zien wat ik kan. Ik denk dat deze combinatie een goede is." Zaterdagmiddag staat de volgende wedstrijd van Everton op het programma. The Toffees nemen het om 16.00 uur op tegen Southampton.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!