Nieuws

Veerman heeft het lastig in Eindhoven: 'Hij kan een Ramselaartje worden zo'

Veerman heeft het lastig in Eindhoven: 'Hij kan een Ramselaartje worden zo'

16-02-2022 16:13 Laatste update: 16:14

Joey Veerman heeft nog geen indruk weten te maken op Aad de Mos sinds hij afgelopen winter sc Heerenveen verruilde voor PSV. De analist verwacht ook niet dat de Volendammer zal slagen bij de Brabanders.

Veerman vond zichzelf in de wedstrijd tegen Vitesse (0-5 zege) opnieuw terug op de bank. Volgens De Mos maakte trainer Roger Schmidt daarmee de juiste keuze. "Gutiérrez laat Sangaré beter spelen, hij kan het tempo hoog en laag maken", zegt hij over het centrale blok op het middenveld in de podcast Twee Viertje van onlinewedden24.com. "Hij is een stabiele factor die je niet kunt missen op het middenveld."

De Mos betwijfelt of 23-jarige spelverdeler er goed aan heeft gedaan om naar PSV te verhuizen. "Joey Veerman is een huis-tuin-en-keukenvoetballer. Ik heb altijd gezegd: het kan ook een Ramselaartje worden, oftewel net niet", besluit de voormalig trainer. Bart Ramselaar voetbalde tussen 2016 en 2019 in Eindhoven en verdween in zijn laatste jaar volledig uit beeld. Eenzelfde scenario voorziet De Mos voor de onlangs aangetrokken middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!