Nieuws

Torino meldt goed nieuws: 'Schuurs succesvol geopereerd aan de linkerknie'

Torino meldt goed nieuws: 'Schuurs succesvol geopereerd aan de linkerknie'

27 oktober - 13:13

Perr Schuurs is met succes geopereerd aan zijn linkerknie, zo meldt zijn huidige werkgever Torino. De Nederlandse verdediger liep zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Inter een horrorblessure op en moest zelfs onder het mes. Een flinke tegenvaller voor Schuurs, die in de Serie A grote ogen gooit.

Schuurs moest tijdens het duel met Inter na vijftig minuten met een ernstige blessure het veld verlaten. De huidige werkgever van Schuurs bevestigd op het clubkanaal dat de verdediger succesvol is geopereerd aan zijn linkerknie. De oud-Ajacied moet momenteel twee weken rust houden en kan dan beginnen aan zijn revalidatieprogramma. Er is nog geen bericht gekomen vanuit de club over de duur van zijn revalidatie.

De blessure is een enorme teleurstelling voor de Schuurs. De verdediger was bezig aan een sterk seizoen en groeide uit tot een vaste waarde bij de club uit Turijn. De speler miste dit seizoen nog geen wedstrijd en kwam hij één keer te scoren voor zijn club. Met Torino is Schuurs met negen punten uit negen wedstrijden terug te vinden op plek veertien in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!