Transfernieuws

Miljoenendeal Liverpool en Fulham spat uiteen: papieren zijn te laat ingeleverd

Miljoenendeal Liverpool en Fulham spat uiteen: papieren zijn te laat ingeleverd

01-02-2022 00:20 Laatste update: 16:43

De transfer van Fabio Carvalho naar Liverpool FC is op het laatste moment mislukt. De Portugese middenvelder van Fulham stond op het punt de overstap te maken, maar de papieren zijn te laat getekend waardoor de deal uiteen valt. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vlak na het verstrijken van Deadline Day. The Reds waren al enige tijd bezig met het vastleggen van de Portugese tiener. Het was de bedoeling dat Carvalho op huurbasis het seizoen zou afmaken bij Fulham en vervolgens bij Liverpool aan zou sluiten. Er zou voor het talent een contract van vijf jaar klaarliggen met een transfersom van ongeveer tien miljoen euro.

Nu het Liverpool en Fulham niet op tijd is gelukt het papierwerk in orde te krijgen wordt er gekeken naar een eventuele transfer in de zomer. Beide clubs wisten dat het een race tegen de klok zou worden, maar hebben uiteindelijk niet de deadline weten te halen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!