Transfernieuws

'Feyenoord werkt mee aan oplossing voor Dilrosun, oude bekende mogelijk opvolger'

'Feyenoord werkt mee aan oplossing voor Dilrosun, oude bekende mogelijk opvolger'

02-09-2023 09:47 Laatste update: 09:50

Feyenoord blijft na het sluiten van de transfermarkt toch nog actief bezig op het gebied van spelersbeleid. De Rotterdammers zijn met Javairô Dilrosun nog op zoek naar een oplossing aangezien de aanvaller niet meer in de plannen voor komt.

Vrijdagavond sloot de Nederlandse transfermarkt waardoor Nederlandse ploegen geen spelers meer kunnen aantrekken. In het buitenland zijn er echter nog markten open waardoor een vertrek uit de Eredivisie nog wel mogelijk is. Voor Dilrosun is dat goed nieuws. De aanvaller komt niet meer in de plannen van trainer Arne Slot voor en mag dus uitkijken naar een nieuwe club, meldt 1908. Feyenoord is bereidt om mee te werken aan een transfer, zowel koop als huur.

Mocht Dilrosun nog vertrekken uit Rotterdam dan komt de naam van Oussama Idrissi weer in beeld bij Feyenoord. De Marokkaan zag zijn contract worden verscheurd door Sevilla en mag dus op zoek naar een nieuwe ploeg. De aanvaller is door zijn transfervrije status een goedkope optie en kwam afgelopen seizoen ook al uit voor Feyenoord.