Opstellingen

Ajax maakt opstelling bekend: Steijn voert noodgedwongen twee wijzigingen door

Ajax maakt opstelling bekend: Steijn voert noodgedwongen twee wijzigingen door

31-08-2023 19:03 Laatste update: 19:13

Maurice Steijn heeft onthuld met welke elf Ajax gaat aantreden in de return tegen Ludogorets. De Amsterdammers hebben slechts twee wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het heenduel in Bulgarije.

Die wijziging heeft alles te maken met het vertrek van Mohammed Kudus. De Ghanees, die een hattrick maakte tegen Ludogorets, is vertrokken naar West Ham United. Zijn plaats wordt overgenomen door aanwinst Carlos Forbs, die in Bulgarije ook al inviel. Ook Steven Berghuis ontbreekt in de basis: hij was ziek en neemt nu plaats op de bank.

Dat er niet meer wisselingen hebben plaatsgevonden heeft ook deels te maken met enkele aanwinsten die niet speelgerechtigd zijn. Dat geldt voor aankopen Chuba Akpom, Josip Sutalo, Gaston Ávila en Georges Mikautadze.

Het duel tussen Ajax en Ludogorets begint om 20.00. Op dat tijdstip wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena en verdedigen de Amsterdammers een 4-1 voorsprong.

De opstelling van Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Tahirovic, Van den Boomen, Taylor; Forbs, Brobbey en Bergwijn.