Transfernieuws

AZ-coach Jansen verbaasd over mogelijk Pavlidis-vertrek: 'Hoor ik voor het eerst'

AZ-coach Jansen verbaasd over mogelijk Pavlidis-vertrek: 'Hoor ik voor het eerst'

24-08-2023 22:19 Laatste update: 22:25

Vangelis Pavlidis naar Sevilla? Dat was de vraag die Pascal Jansen zichzelf stelde voorafgaand aan het duel tegen SK Brann in de play-offs voor de Conference League. De trainer van AZ blijkt van niets te weten.

Donderdag brachten Spaanse media dat Pavlidis hard op weg zou zijn naar Sevilla. AZ de Griek voor vijftien miljoen euro naar de club uit Andalusië willen laten vertrekken. Het is iets waar Jansen in ieder geval geen weet van heeft.

"Gaat Pavlidis naar Sevilla? Is dat zo", begint Jansen in gesprek met Veronica. "Dat heb ik niet gezien. Hij staat gewoon bij ons in de ploeg tegen SK Brann. Ik wist echt niet dat hij naar Sevilla zou gaan. Ik heb geen idee waar je het over hebt en hoor dit bericht voor het eerst. Mocht het wel zo zijn, moet je bij Max (Huiberts, technisch directeur, red.) zijn en niet bij mij. Maar ik hoor dit voor het eerst", klinkt het.

Of Pavlidis nou gaat of niet, hij staat donderdagavond in ieder geval in de basis bij AZ. De Alkmaarders moeten afrekenen met Brann om de Conference League te bereiken.