Transfernieuws

Hockeyclub van vriendin Pedersen verklapt transfer: 'Buon divertimento!'

Hockeyclub van vriendin Pedersen verklapt transfer: 'Buon divertimento!'

21 augustus - 12:07 Laatste update: 12:07

Marcus Pedersen staat voor een overstap naar Italië. De rechtsback staat in de concrete belangstelling van Sassuolo en kan ieder moment definitief worden gepresenteerd. De hockeyclub HC Den Bosch van zijn vriendin Noor Omrani verklapt met een bericht op Instagram het komende vertrek van de Feyenoordrechtsback.

In het Instagrambericht van HC Den Bosch Dames 1 is te lezen: ‘WE GAAN JE MISSEN HELDIN. Op naar mooie plannen en fantastische avonturen in Italië met @marcuspederseen. Buon divertimento!’

Van een officiële aankondiging van de transfer door Feyenoord of Sassuolo is nog geen sprake. Eerder bracht De Telegraaf dat Pedersen voor één seizoen verhuurd zal worden aan de Italianen. In de deal is een verplichte optie tot koop van zeven miljoen euro verwerkt. Deze wordt alleen geactiveerd als de Noor minimaal twintig wedstrijden speelt.

Feyenoord nam Pedersen twee jaar geleden voor twee miljoen euro over van het Noorse Molde. In Rotterdam speelde hij 88 wedstrijden waarin hij één keer scoorde en zeven assists gaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s