Transfernieuws

Update: Atalanta Bergamo maakt komst van PSV-target De Ketelaere officieel

Update: Atalanta Bergamo maakt komst van PSV-target De Ketelaere officieel

06-08-2023 14:14 Laatste update: 16-08-2023 19:18
5

PSV kan Charles De Ketelaere definitief uit het hoofd zetten als nieuwe aanwinst. De Belgische aanvaller verhuist volgens Gianluca Di Marzio binnen de Serie A van AC Milan naar Atalanta Bergamo.

Transferexpert Gianluca Di Marzio laat weten dat de deal tussen Milan en Atalanta zo goed als rond is. De Ketelaere wordt op korte termijn gepresenteerd bij de club uit Bergamo. Atalanta betaalt 3 miljoen euro om de Belg voor een jaar te huren van Milan.

De huurovereenkomst bevat wel een optie tot koop ter waarde van 22 miljoen euro, dat via bonussen kan oplopen tot 26 miljoen. De Ketelaere kwam vorig jaar nog voor 35,5 miljoen euro over van Club Brugge, maar kon de verwachtingen nog niet waarmaken bij Milan.

Milan wilde de Belg het liefst binnen de Serie A verhuren, ondanks interesse van PSV en clubs uit Engeland. PSV had De Ketelaere lange tijd op het oog voor de aanval, maar vissen nu achter het net. De Eindhovenaren richten zich nu op andere opties en lijken hun oog te hebben laten vallen op Malik Tillman van Bayern München.

Update: Atalanta Bergamo gaat definitief aan de haal met De Ketelaere, die lange tijd bovenaan het verlanglijstje van PSV stond.