Transfernieuws

'PSV grijpt definitief mis, Belg gaat Milan verlaten en blijft in Italië spelen'

'PSV grijpt definitief mis, Belg gaat Milan verlaten en blijft in Italië spelen'

05-08-2023 09:38

PSV lijkt definitief achter het net te gaan vissen. AC Milan heeft een akkoord bereikt met Atalanta Bergamo over een transfer van Charles de Ketelaere

PSV zag deze zomer Xavi Simons de deur uitwandelen en ging direct op zoek naar een vervanger. De naam van De Ketelaere werd al direct in verband gebracht met de Eindhovenaren en de hoop bij de bekerwinnaar was groot om de Belg over te nemen. Toch lijkt een komst van de aanvallende middenvelder naar PSV er niet te gaan komen. Fabrizio Romano meldt namelijk dat Atalanta er van door gaat met de Belg. De Italianen gaan de middenvelder huren voor drie miljoen euro van Milan met een koopoptie van nog eens 23 miljoen euro en een doorverkooppercentage van tien procent.

Zelf staat de Belg nog altijd niet te springen voor een vertrek bij Milan. De middenvelder hoopte tot nu toe nog altijd voor zijn kans te gaan bij de Milanezen, maar zal na het akkoord tussen Milan en Atalanta ook door hebben dat zijn tijd er in Milaan op zit. De Belg werd afgelopen jaar nog met veel bombarie gehaald van Club Brugge, maar kende een zeer tegenvallend seizoen. Het laatste woord is echter nog altijd aan de speler zelf.