Breaking news

ED: PSV ziet kansen toenemen en klopt opnieuw aan bij AC Milan voor De Ketelaere

ED: PSV ziet kansen toenemen en klopt opnieuw aan bij AC Milan voor De Ketelaere

29-07-2023 12:37 Laatste update: 12:52

PSV heeft opnieuw aangeklopt bij AC Milan voor Charles De Ketelaere. Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans groot dat de Belgische middenvelder verhuurt mag worden en daardoor zien de Eindhovenaren hun kans schoon.

Dat PSV in de markt is voor De Ketelaere is niet nieuw. De Eindhovenaren probeerden al eerder om de talentvolle Belg voor één jaar los te weken bij Milan, maar kreeg destijds nul op het rekest. Volgens het ED is de situatie nu veranderd in Milaan. De club haalde deze week met Samuel Chukwueze een nieuwe concurrent voor de aanvallende middenvelder binnen, waardoor zijn kansen op speeltijd nog kleiner zijn geworden.

Daardoor ligt een verhuur nu op de loer en volgens het medium is PSV 'normaal gesproken de enige logische optie'. Dat betekent dat Earnest Stewart mogelijk snel één van zijn wensen in vervulling ziet gaan. De technisch directeur liet onlangs los dat hij nog een vervanger van de vertrokken Xavi Simons zoekt en De Ketelaere past perfect in dat profiel.

Naast een speler die het profiel van Simons heeft is PSV nog op zoek naar twee andere versterkingen op de posities van rechter centrale verdediger en defensieve middenvelder. Voor eerstgenoemde positie noemt het ED nog altijd Davinson Sánchez, terwijl Aster Vranckx en Jerdy Schouten als opties voor de laatstgenoemde positie gelden.