Transfernieuws

Officieel: Van Ewijk vertrekt bij sc Heerenveen en gaat aan de slag in Engeland

Officieel: Van Ewijk vertrekt bij sc Heerenveen en gaat aan de slag in Engeland

27-07-2023 22:14 Laatste update: 22:18

Milan van Ewijk heeft afscheid genomen vcan sc Heerenveen. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de transfer van de rechtsback naar Coventry City officeel.

De 22-jarige verdediger tekent een vierjarig contract bij de Championship-club en neemt afscheid van Heerenveen, waar hij afgelopen jaar een uitstekende indruk maakte. "Milan is een belangrijke speler voor ons geweest. Zijn karakter in combinatie met zijn kwaliteit zorgde vanaf dag één voor een goede klik tussen hem en onze supporters", vertelt algemeen directeur Ferry de Haan.

"De afgelopen twee jaar heeft hij zich uitstekend ontwikkeld. We zijn dan ook trots dat er wederom een talentvolle speler via sc Heerenveen een mooie vervolgstap gaat maken. We willen Milan bedanken voor zijn geweldige inzet en wensen hem uiteraard het allerbeste toe in het verdere vervolg van zijn carrière", besluit De Haan. Van Ewijk kwam tot 78 wedstrijden voor de Friezen, waarin hij zeven keer scoorden en vier assists gaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!