Transfernieuws

 'United-target op radar AS Roma: Mourinho geïnteresseerd in Bayern-middenvelder'

'United-target op radar AS Roma: Mourinho geïnteresseerd in Bayern-middenvelder'

10-07-2023 22:55 Laatste update: 23:08

In de zoektocht naar nieuwe versterkingen heeft AS Roma zijn oog laten vallen op Marcel Sabitzer. De Oostenrijkse middenvelder was afgelopen seizoen nog uitgeleend aan Manchester United, maar heeft nu de interesse gewerkt van José Mourinho. Dit volgens de berichtgeving van de Duitse krant BILD.

Sabitzer werd het afgelopen halfjaar uitgeleend aan Manchester United. Bij United kon hij geen vaste plaats in het team veroveren en miste hij het einde van het seizoen door een meniscusblessure. Volgens eerdere berichtgeving was United wel geïnteresseerd om de Oostenrijker definitief over te nemen.

Bij Bayern München lijkt er geen toekomst te zijn voor Sabitzer. De middenvelder kwam in 2021 nog voor vijftien miljoen euro over van RB Leipzig, maar mag nu vertrekken. 

Het is nog onduidelijk hoeveel Roma bereid is te betalen voor de ervaren middenvelder. Echter, Bayern München staat open voor een verkoop mits het bod aantrekkelijk genoeg is. Een verhuur behoort niet tot de mogelijkheden, tenzij er een koopverplichting aan vastzit.