Transfernieuws

'Schreuder-vertrek heeft gevolgen: Excelsior lijkt Feyenoord-talent te gaan huren'

'Schreuder-vertrek heeft gevolgen: Excelsior lijkt Feyenoord-talent te gaan huren'

27-06-2023 09:52

Het leek er lang op dat Lennard Hartjes Feyenoord op huurbasis zou verlaten voor PEC Zwolle, maar daar is dinsdagochtend verandering in gekomen door het vertrek van trainer Dick Schreuder. Volgens 1908 wil Excelsior de deal nu kapen.

Het vertrek van Schreuder heeft Hartjes doen twijfelen en daarom oriënteren hij en Feyenoord zich verder op de huurmarkt. Volgens 1908 heeft de talentvolle middenvelder inmiddels gesproken met Niels van Duinen, de technisch directeur van Excelsior.

Dat betekent niet dat Zwolle bij voorbaat kansloos is. Het doorgaans betrouwbare medium meldt dat Hartjes zijn keuze snel gaat maken en dat de club met het beste plan er met hem vandoor zal gaan. Of de middenvelder zich komende dinsdag bij de eerste training van Feyenoord gaat melden, is de vraag.

Hartjes maakte in de zomer van 2021 zijn debuut voor Feyenoord. De middenvelder stond redelijk hoog in de pikorde van Arne Slot, maar zakte daarna alweer snel weg. Dat zorgde ervoor dat de Rotterdammers hem afgelopen seizoen uitleende aan Roda JC.