Nieuws

'Arsenal en Manchester City bieden erop los in strijd om handtekening van Rice'

'Arsenal en Manchester City bieden erop los in strijd om handtekening van Rice'

27-06-2023 06:52

De biedingsoorlog voor Declan Rice is in volle gang. Volgens The Athletic heeft Manchester City een bod van in total 104 miljoen euro gedaan op de controleur van West Ham United. Transferexpert Fabrizio Romano verwacht dat Arsenal, de andere gegadigde voor de Engelsman, ook snel met een nieuw bod zal komen.

De toekomst van Rice lijkt dan ook bij City of Arsenal te liggen, al werden Manchester United en Bayern München ook aan hem gelinkt. The Gunners boden al twee keer op de Engelsman, maar zagen hun biedingen naar de prullenbak worden verwezen. Zo zou het laatste bod van Arsenal 88 miljoen euro plus 17 miljoen aan bonussen zijn, maar zo City nu 93 miljoen plus elf miljoen aan bonussen hebben geboden.

Dat zou Arsenal er niet van weerhouden om nog een move te maken. Volgens Romano zouden de Londenaren al in de nacht van maandag of dinsdag met een antwoord zijn gekomen. Hoe hoog het nieuwe bod is, is niet bekend.

Rice zou een voorkeur hebben voor Arsenal, maar hoe West Ham United in de wedstrijd zit is niet bekend. Opmerkelijk is dat de middenvelder nog maar één jaar contract heeft bij The Hammers.