Transfernieuws

Ajax-target bevestigt interesse: 'Moest wel even in mijn arm knijpen'

Ajax-target bevestigt interesse: 'Moest wel even in mijn arm knijpen'

20-06-2023 07:51

Anton Gaaei heeft bevestigd dat Ajax geïnteresseerd is in zijn diensten. De rechtsback van Viborg FF is vereerd dat een club met een dergelijke status achter hem aanzit. 

Gaaei speelde tot dusver 44 duels voor Viborg in de Deense competitie, maar kan wellicht de overstap naar de Eredivisie maken. De rechtsback kon moeilijk geloven dat Ajax op de deur klopte. "Het zou echt een te gekke transfer zijn. Ik denk dat iedereen die in mijn schoenen zou staan, het op zijn minst zou overwegen als een club als Ajax voorbij komt. Ik moest wel even in mijn arm knijpen om te kijken of het wel echt was.Ik ben blij met de interesse van zo'n grote club", meent de speler tegenover Bold.

De rechtsback ligt tot 2026 vast bij Viborg, waardoor Ajax een miljoenenbedrag zou moeten overmaken. Gaaei ziet de stap naar Nederland wel zitten. "Het zou een geweldige stap zijn als er een plan ligt. Ik wil vooral aan spelen toekomen. Ik heb grote ambities en vind mezelf er goed genoeg voor. Ik heb vertrouwen in mezelf en mijn eigen kwaliteiten en kan mezelf wel bij Ajax zien spelen", besluit de vleugelverdediger.