Breaking news

Romano: 'Feyenoord opent gesprekken met FC Augsburg over Pepi'

Romano: 'Feyenoord opent gesprekken met FC Augsburg over Pepi'

28-05-2023 17:59 Laatste update: 18:15

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Ricardo Pepi. Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben de Rotterdammers de gesprekken met FC Augsburg inmiddels gestart. De Duitsers verhuurden de Amerikaanse spits het afgelopen seizoen aan FC Groningen.

Feyenoord is vastberaden om door te pakken en ziet in Pepi een gewilde versterking voor komend seizoen. De 20-jarige aanvaller zou de concurrentiestrijd moeten aangaan met Santiago Giménez en Danilo. De Rotterdammers zijn zeker niet de enigen die interesse hebben in Pepi. In de afgelopen weken werd ook duidelijk dat PSV in de markt is.

Twee jaar geleden betaalden de Duitsers nog zestien miljoen euro voor hem aan FC Dallas, maar het ziet er niet naar uit dat ze dat ook gaan terugverdienen. Zijn geschatte transferwaarde ligt rond de tien à elf miljoen euro. Feyenoord zou daar in eerste instantie wat onder willen gaan zitten.

Pepi heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wilde vertrekken bij Augsburg, waar hij zich naar eigen zeggen genegeerd voelde. Bij FC Groningen is dat alles behalve het geval. In 27 Eredivisie-duels scoorde hij twaalf keer en gaf hij bovendien drie assists.