Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Heitinga voert enkele wijzigingen door in elftal

Vermoedelijke opstelling Ajax: Heitinga voert enkele wijzigingen door in elftal

30-04-2023 07:56 Laatste update: 08:26

Het Algemeen Dagblad verwacht dat John Heitinga enige wijzigingen door gaat voeren in zijn opstelling tegen PSV. Ajax neemt het zondagmiddag op tegen de Eindhovenaren, maar moeten dat zonder de geschorste Kenneth Taylor doen.

Edson Álvarez keert wel weer terug bij de Amsterdammers. De Mexicaan was afgelopen week in Eindhoven niet van de partij door een schorsing. Zijn afwezigheid in het 3-0 verlies was merkbaar waardoor Heitinga opgelucht zal zijn dat de international er weer bij is. Álvarez zal zeer waarschijnlijk de positie van Calvin Bassey centraal achterin overnemen. Jorrel Hato zal volgens de krant, net als een week eerder, als linkback fungeren en Jorge Sánchez zal de rechterkant bestrijken.

Op het middenveld wordt het puzzelen voor Heitinga. Het AD verwacht dat Florian Grillitsch en Davy Klaassen op het middenveld blijven staan. Dusan Tadic stond afgelopen week nog als aanspeelpunt in de spits, maar zal terugzakken naar de nummer tien positie op het middenveld. Dat betekent dat er voorin een plek vrij komt voor Brian Brobbey. De ijzersterke spits was afgelopen week één van de weinige Ajacieden die gevaar kon stichten in de Eindhovense zestien.

Vermoedelijk opstelling Ajax:
Rulli, Sánchez, Timber, Álvarez, Hato, Grillitsch, Klaassen, Tadic, Berghuis, Brobbey, Bergwijn

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!