Nieuws

VN TV-gids: absolute kraker tussen Man City en Arsenal, topper in Coppa Italia

VN TV-gids: absolute kraker tussen Man City en Arsenal, topper in Coppa Italia

26-04-2023 06:30 Laatste update: 08:19

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Manchester City - Arsenal

Dé wedstrijd van de dag wordt afgewerkt in het Etihad Stadium. Nummer twee van de Premier League Manchester City ontvangt koploper Arsenal. Het gat op de ranglijst bedraagt vijf punten, al hebben The Gunners twee wedstrijden meer gespeeld. Mocht Arsenal de titel in eigen hand willen houden, moet er gewonnen worden in Manchester. De ploeg van manager Pep Guardiola kan daarentegen fantastische zaken doen in de strijd om het kampioenschap. Deze kraker begint om 21.00 uur en is te zien op Viaplay.

Internazionale - Juventus

De twee Italiaanse grootmachten treffen elkaar in het kader van de Coppa Italia. Het is de returnwedstrijd van de halve finale en is dus een echte kraker. Het heenduel in Turijn eindigde in 1-1 en daar werd veel over nagesproken. Romelu Lukaku schoot in de blessuretijd vanaf de stip de gelijkmaker binnen en kreeg voor het juichen zijn tweede gele kaart. De Belgische spits provoceerde het publiek, nadat hij racistisch bejegend zou zijn. In Milaan zal de beslissing vallen. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt en de kraker is te zien op Ziggo Sport.

Benieuwd naar het volledige programma van woensdag 26 april? Klik dan hier!