Nieuws

Twee Nederlanders verschijnen aan de aftrap voor clash tussen Man City en Bayern

Twee Nederlanders verschijnen aan de aftrap voor clash tussen Man City en Bayern

11-04-2023 19:59 Laatste update: 20:02

Manchester City en Bayern München nemen het woensdagavond tegen elkaar op voor het heenduel in de kwartfinale van de Champions League. Matthijs de Ligt is de enige Nederlander die namens Bayern aan de aftrap verschijnt en krijgt de lastige taak om de Noorse doelpuntenmachine Erling Haaland af te stoppen.

Het Manchester City van trainer Pep Guardiola rolde in de achtste finale RB Leipzig op met een totale score van 8-1. Bayern was met 0-1 en 2-0 te sterk voor de sterren van Paris Saint-Germain en dus belooft de clash in de kwartfinale een spectaculaire te worden. Met Nathan Aké en De Ligt verschijnen er twee Oranje-internationals aan de aftrap.

Daley Blind en Ryan Gravenberch moeten wederom genoegen nemen met een plek op de bank, net als de inmiddels fitte Noussair Mazraoui. Er zal om 21.00 uur worden afgetrapt in het Etihad Stadium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!