Transfernieuws

'Ten Hag wil koste wat kost Kane naar United halen, Spurs denkt niet aan vertrek'

'Ten Hag wil koste wat kost Kane naar United halen, Spurs denkt niet aan vertrek'

29-03-2023 16:09

Manchester United wil de komende zomer een serieuze gooi doen naar Harry Kane. De Engelse spits lijkt toe aan een club die prijzen wil pakken en Erik ten Hag ziet Kane als het perfecte koppel met Marcus Rashford.

Volgens de Daily Mail bereidt United een bod van 80 miljoen pond (ruim 90 miljoen euro) voor op de spits, die onlangs nog topscorer aller tijden werd voor de Engelsen. De Spurs blijven nog altijd vasthouden aan de spits. Kane loopt in 2024 uit zijn contract, maar de club uit Noord-Londen lijkt liever het laatste seizoen vast te houden aan de speler dan dat een groot bedrag wordt opgestreken voor een vroegtijdig vertrek.

United is niet van plan op te geven en liet tijdens de onderhandelingen met Antony en Ajax al zien ver te gaan voor spelers die op de radar staan. Bayern München en Chelsea zouden ook in de race zijn voor de topspits. Kane speelt sinds 2010 bij Tottenham Hotspur, maar won nooit een prijs met de club. De laatste grote prijs van Tottenham stamt uit 2008, toen de League Cup werd gewonnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!