Nieuws

Ledezma definitief naar New York City: 'Kijk er naar uit om aan de slag te gaan'

Ledezma definitief naar New York City: 'Kijk er naar uit om aan de slag te gaan'

24-03-2023 17:48

New York City FC heeft de komst van Richard Ledezma aangekondigd. De middenvelder komt op huurbasis over van PSV en tekent tot het einde van het kalenderjaar.

Dat Ledezma naar Amerika zou vertrekken werd de afgelopen weken steeds duidelijker. De Amerikanen hebben nu officieel bevestigd dat de middenvelder het seizoen afmaakt in de Major league Soccer. 'We zijn verheugd op de komst van Richy tot het einde van het seizoen. Richy is een extreem getalenteerde speler met excellente baltechniek en zal een belangrijke rol gaan spelen op het middenveld. Richy heeft ook al ervaring op het hoogste Europese niveau en dat zal een belangrijke toevoeging zijn aan de groep', meldt de club. 

De talentvolle middenvelder kwam mede door blessures niet helemaal uit de verf in Eindhoven, maar hoopt in New York zijn carrière nieuw leven in het blazen. "Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij New York FC. Het is een succesvolle club met grote spelers door de jaren heen. Ik kijk er naar uit om hard te werken en mij te ontwikkelen naar het niveau waarvan ik weet dat ik het kan", sprak de Amerikaan.