Nieuws

Huiberts reageert op Reijnders-interesse: 'Ik heb nog geen telefoontjes gehad'

Huiberts reageert op Reijnders-interesse: 'Ik heb nog geen telefoontjes gehad'

16-03-2023 19:30

Max Huiberts, technisch directeur van AZ, heeft nog geen contact gehad met Ajax over een mogelijke transfer van Tijjani Reijnders. Hij weet ook niet of de regerend landskampioen contact opgenomen heeft met de AZ-middenvelder.

Huiberts vertelt in geprek met ESPN dat er nog niet veel clubs bj hem aangeklopt hebben. "Dat is sowieso wel veranderd ten opzichte van vroeger. Toen was het veel meer zo dat clubs contact met elkaar zochten als er sprake was van interesse in een speler", aldus de technisch directeur van AZ. "Dat gaat tegenwoordig veel meer via de omgeving van de speler. Een zaakwaarnemer, begeleider, vader, ooms, neven. Ik heb nog geen telefoontjes gehad."

Reijnders wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax, maar daar heeft Huiberts nog niks over gehoord. "Ik weet niet of ze bij Tijjani hebben geïnformeerd. Het is wel gebruikelijk dat als wij geïnteresseerd zijn in een speler, de clubs contact met elkaar hebben. Dat is niet gebeurd. In bredere zin is het wel zo dat op het moment dat spelers goed presteren, en dat doet Tijjani, dat er automatisch interesse vanuit andere competities komt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!