Nieuws

'Clubs zijn bijna akkoord over tijdelijke overgang van Diemers naar Duitsland'

'Clubs zijn bijna akkoord over tijdelijke overgang van Diemers naar Duitsland'

02-01-2022 14:30

Mark Diemers is dichtbij een overgang naar Hannover 96. De Duitse club uit de Tweede Bundesliga gaat de middenvelder voor de rest van het seizoen huren voor Feyenoord.  

Het management van de technisch begaafde middenvelder bevestigt dat de transfer zich in de afronde fase bevindt. Er is geen optie tot koop bij de tijdelijke overgang van Diemers gemoeid. De Duitsers voorzien een belangrijke rol weggelegd voor de aanvallende middenvelder in de strijd tegen degradatie. Op dit moment bezet Hannover de vijftiende plaats op het tweede niveau in Duitsland. 

Eerder deze week sijpelden berichten naar buiten over de vermeende interesse van Die Roten in de Feyenoord-bankzitter. Onder Arne Slot komt de voormalig Fortuna-smaakmaker niet aan de bank en reikte hij dit seizoen tot slechts twee competitieduels, nadat hij in de vorige jaargang maar liefst dertig wedstrijden voor de Rotterdammers speelden onder Dick Advocaat.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!